Uncategorized

Me At The Zoo: een docufilm over Chris Crocker

Als de makers genoeg geld verzamelen dan verschijnt er een docufilm over Chris Crocker. Chris plaatste een filmpje op YouTube waarin hij zijn steun betuigt aan Britney Spears tijdens de periode waarin zij het moeilijk had. Door het filmpje is Chris een internetberoemdheid geworden. De docufilm Me At The Zoo neemt Chris, zijn filmpje en de periode waarin hij sterrenstatus verwierf onder de loep. De titel Me At The Zoo is een verwijzing naar het allereerste filmpje dat werd geupload naar YouTube.

Leave Britney Alone
In 2007 verscheen er op YouTube een filmpje van een jongen met een androgyn uiterlijk, oogschaduw en geblondeerd haar. Huilend, bijna gillend spreekt hij zijn toehoorders aan: “Laat Britney (Spears) met rust! Ze draaide door omdat ze het moeilijk had! Het enige waar jullie aan denken is bezoekers en geld verdienen aan haar!”

Waarom is dit bijzonder?
Natuurlijk vanwege Chris, zijn uiterlijk en zijn steunbetuiging. Maar natuurlijk ook omdat dit Chris’ YouTubevideo de kracht van internet illustreert. Want wie had ooit kunnen bedenken dat hij gast van Jimmy Kimmel zou worden? Of nog mooier: geparodieerd door Seth Green?

Advertenties
Standaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s