Wat is het ontzettend leuk om een echte, tastbare brief of ansichtkaart te ontvangen. Tegenwoordig kan alles bijna digitaal. Dat is erg handig, maar sommige zaken worden er ook erg vluchtig door. Een handgeschreven brief: dáár heeft de afzender écht tijd en energie in gestoken. En wat als jijzelf de afzender bent, als tiener die een brief schrijft aan een twintig jaar oudere ik?

De Canadese schoolmeester Bruce Farrer droeg zijn leerlingen op een brief aan zichzelf te schrijven voor wanneer ze twintig jaar ouder zijn. Hij verzamelde de brieven, spoorde zijn oud-leerlingen op stuurde hen twintig jaar later hun brief.

Voor sommigen was het best een emotionele gebeurtenis om een brief van je tiener-zelf te krijgen. Voor allen was het bewonderenswaardig en inspirerend om te zien hoeveel tijd en energie hun schoolmeester in de opdracht heeft gestoken. Toen voorzag hun schoolmeester al wat de impact van een brief kan zijn.

Het verhaal van Bruce Farrer is een onderdeel van de Above & Beyond Stories-serie van WestJet, een jonge Canadese luchtvaartmaatschappij. En met de serie laten zij zien wat hen inspireert om elke dag “above & beyond” te gaan voor hun klanten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s