GTA V North Sheldon Avenue, Vinewood Hills

GTA V North Sheldon Avenue, Vinewood Hills

Dit is niet zomaar een foto van een park in het duister. Dit is een beeld uit de wereld van het computerspel Grand Theft Auto V (ook wel GTA V). De foto is gemaakt met de camera op de smartphone van het karakter waarmee het spel wordt gespeeld. Volg je het nog?

Op de website ILLSNAPMATIX vind je een mooie verzameling van “in-game photography”. De naam van de website is een woordspeling op Snapmatic. Snapmatic is te vergelijken met Instagram, en kan door het karakter in het spel worden gebruikt. De foto’s die zijn genomen met Snapmatic komen dus uit het spel. En ja, het is in GTA V zelfs mogelijk om een selfie te maken!

GTA V ziet er verschrikkelijk mooi en realistisch uit. In de wereld van Grand Theft Auto hoef je niet persé opdrachten uit te voeren, maar je kunt er ook freeroamen. Dit betekent dat je ook lekker de omgeving kunt verkennen. De makers van GTA V hebben die omgeving zo goed vormgegeven, dat het verschillende spelers heeft geïnspireerd om er timelapses van te maken. Of een volledige Wildlife Documentary, geheel in de stijl van de BBC. Of, zoals deze post laat zien, schitterende foto’s..

Uncategorized

GTA V: Het meest inspirerende computerspel ooit

Het computerspel GTA V ziet er zó mooi uit, dat het mensen ertoe heeft geïnspireerd om foto’s van de omgeving te maken, of zelfs timelapses of documentaires.

Afbeelding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s